fbpx

Мароко

1,950 BGN

8 дни 7 нощи

Оферта - Подробности

Мароко е изключително вълнуваща туристическа дестинация, която привлича хиляди посетители с богатото си културно наследство, красивите пейзажи и уникалната си атмосфера. Намиращ се в северна Африка, Мароко се отличава със своите традиционни суки, пустинни оазиси и впечатляващи градски архитектурни паметници.

Градът Марракеш е една от най-популярните туристически дестинации в Мароко. Известен със своя цветен и живописен суки, старият град Медина и символичния площад Джемаа ел Фна, Марракеш предлага на посетителите неповторимо пътешествие в миналото. Тук те могат да се потопят в местната култура, да се насладят на традиционна мароканска кухня и да се научат за местните обичаи и традиции.

Фес е друг град, който привлича туристи със своята богата история и културно наследство. Старият град на Фес е един от най-добре запазените арабски средновековни градове в света и е включен в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Там посетителите могат да разглеждат старите медресета, мощите и марабутите, като се потопят в атмосферата на старинния свят.

За тези, които търсят приключение и природни красоти, пустинята Сахара е вълнуваща дестинация. Походите на верблюди през пустинните пясъци, нощувките в бедуински къщи и залезите над дюните са преживявания, които трудно се забравят. Освен това, посетителите могат да посетят и пустинните градове като Мерзуга и Загора, където могат да опознаят местната култура и традиции.

На бреговете на Атлантическия океан, курортите Есауира и Агадир предлагат прекрасни плажове и възможности за водни спортове като сърфинг и кайтсърфинг. Тези градове са също така известни с морската си храна и живописните си залези.

Мароко е истински мозайка от култури, пейзажи и преживявания, които привличат туристи от целия свят. Съчетанието от богата история, екзотична атмосфера и природни красоти прави Мароко една от най-завладяващите туристически дестинации в света.

 

Дата:

26.04.2024 – 2250 лв.
11.10.2024 – 1950 лв.
25.10.2024 – 1950 лв.

 

За да прочетете цялата информация кликнете на файла:

 

MAROKO-program.pdf

 

 

Contact Us
    Време 8 дни 7 нощи
    От 04/26/2024
    До 10/25/2024