fbpx

Бали

3,200 BGN

10 дни 7 нощи

Оферта - Подробности

Бали, „Островът на боговете“, е една от най-обичаните туристически дестинации в света. Съчетание от традиционна индонезийска култура, белите плажове и изумителната природа правят този остров идеално място за почивка.

Плажовете на Бали са истински рай с топлите води на Индийския океан и златистите пясъци. Кута, Семиняк и Нуса Дуа са само някои от прекрасните курорти, където може да се насладите на слънце и водни спортове. За едностранен опит, посетете Лава Рамбутан, плаж, известен със своите красиви скали.

Богата на история и духовност, Бали предлага множество храми и светилища. Посетете Бесаких, известен като „Майката на всички храмове“, или Храма на Зъба в Гианяр за аутентични религиозни преживявания. Традиционните танци и ритуали съчетани с уникална балийска архитектура правят всяко посещение неповторимо.

Центърът на острова се простира с живописни рицарски тераси на ризи, като Тегалаланг е перфектното място за любители на природата. Тук може да се насладите на величествен поглед към зеленината и характерната балийска селска живопис.

Бали притежава диверситет в кулинарната област. Опитайте балийския свински бекон, „babi guling“, или традиционното ястие от патладжан „nasi campur“. Уличните закусвални и ресторантите предлагат богатство от вкусове за всеки гурме.

Не забравяйте да се потопите в спа ритуалите на острова, предоставящи релакс и възстановяване. Масажите и терапиите с ароматни масла ще ви заредят с нова енергия.

С комбинация от красива природа, духовност и гостоприемство, Бали е изключително пътешествие, което ще ви остави с вълнуващи спомени и желание за завръщане.

 

За да прочетете цялата информация кликнете на файла:

 

Бали-програма-2.pdf

Contact Us
    Време 10 дни 7 нощи
    От 04/01/2024