fbpx

Япония

6,890 BGN

10 дни 8 нощи

Оферта - Подробности

Самураите може да са отдавна минало явление, а гейшите да нямат място на окъпаните в неон японски улици, но нежното и ефимерно розово цветче на вишневото дърво продължава да докосва сърцата на всички по света!

Каним ви на едно необикновенно пътешествие точно в сезона на цъфтежа на вишневите дървета в Япония. Всяка година през пролетта букетите от розовобели съцветия отрупват клоните на дърветата сякаш по сигнала на някакъв невидим дух.

Ще пътуваме по гарите на щастието; ще вникнем в смисъла на японската дума „ИКИГАЙ“ (тя няма точен превод, но означава: онова, което те кара да се събуждаш с радост всеки ден); ще се потопим в бъдешето, разхождайки се из японската столица Токио ще отключим размаха на въображението си; ще попътуваме и в миналото: Киото, където историята и традициите на миналите времена оживяват. Пригответе се да преживеете невероятни пейзажи и природни красоти! И „ Никога не казвай КРАСИВО, преди да си видял Никко!“

Обещаваме ви всичко това и още много магия от срещата си с Япония! А в куфарите си обратно за Българие със сигурност ще подредим поне малко от розовобялата нежност на японските вишневи дръвчета, от японскара толерантност, от тяхното философско спокойствие, от уникалността и мъдростта на Япония, и от скоростта на влака-стрела!

Дата:

 

21.10.2024 – 31.10.2024

 

За да прочетете цялата информация кликнете на файла:

 

JAPAN_PROGRAM_OCT.pdf

Contact Us
    Време 10 дни 8 нощи
    От 10/21/2024
    До 10/31/2024