fbpx

Русия

3,198 BGN

9 дни 8 нощи

Оферта - Подробности

Русия е една от най-завладяващите и разнообразни туристически дестинации в света. Предлага изключително разнообразие от исторически обекти, културни забележителности, естествени красоти и уникални преживявания за посетителите от цял ​​свят.

Москва, столицата на Русия, е един от най-впечатляващите градове в света, където се срещат традиционното и модерното. Кремълът със своите крепостни стени и църкви, Червените стени, Красная площадь и богатите музеи като Ермитажът са само някои от архитектурните и културни забележителности, които трябва да се посетят. Също така, Москва предлага богата нощна живот и разнообразие от ресторанти, театри и клубове.

Санкт Петербург, известен и като „Венеция на Севера“, е поразителен град с изключителна архитектура, която отразява богатата история на Русия. Ермитажът, Руският музей, Дворцовият комплекс на Петергоф и Царското село са само някои от многото места, които привличат посетителите в този красив град.

Русия е също така дом на някои от най-впечатляващите природни забележителности в света. Езерото Байкал, като най-дълбокото и най-старото сладководно езеро на планетата, предоставя възможности за красиви крастчета, плуване и разнообразни приключения. Уралските планини, Камчатката с вулканите си и Кавказките планини са също толкова впечатляващи за природните си красоти и възможности за активен отдих.

Културното наследство на Русия е богато и разнообразно. Тя е дом на някои от най-великите литературни и художествени фигури в световната история, като Толстой, Достоевски, Пушкин и Чайковски. Туристите могат да посетят домовете и музеите на тези големи личности и да се потопят в богатата руска култура и изкуство.

Независимо дали сте любител на историята, културата, природата или архитектурата, Русия предлага нещо за всеки вкус. Предоставя на посетителите си незабравими и неповторими преживявания. Всеки ъгъл на тази огромна и разнообразна страна е изпълнен с история и красота, които очакват да бъдат открити и изследвани. Насладете се на едно приключение с нас.

 

Дата:

11.06.2024 – 19.06.2024

 

За да прочетете цялата информация кликнете на файла:

 

Russia Final_06.2024.pdf

 

Contact Us
    Време 9 дни 8 нощи
    От 06/11/2024
    До 06/19/2024